picture Opinie naszych klientów
4.9
Based on 48 reviews
napędzany przez Facebook
avatar Opinie naszych klientów
Patrycja Jakielaszek
2024-02-25T10:13:33+0000
Adrian, poza tym, że jest profesjonalistą, to przede wszystkim jest pasjonatem. Kocha to co robi i da się to odczuć... pracując z nim. Wraz ze swoją ekipą przygotowali cudowny reportaż z naszego ślubu i wesela. Zarówno zdjęcia jak i film idealnie oddają atmosferę tego wyjątkowego dnia i stanowią przepiękną pamiątkę. Chłopaki byli gotowi zrealizować każdą naszą wizję, a przy tym dzięki swojemu doświadczeniu chętnie służyli radą i własnymi pomysłami. Wybierając You & Me macie gwarancję, współpracy z miłym i profesjonalnym zespołem, a zwieńczeniem ich pracy będzie zupełnie wyjątkowy reportaż pozwalający przeżyć ten najważniejszy dzień w Waszym życiu, za każdym razem, gdy tylko tego zapragniecie 😊czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Teresa Komenda-Rakoczy
2024-01-27T13:17:53+0000
Serdecznie polecam piękny film i zdjęcia ze ślubu tak samo jak i zdjęcia z chrztu. Profesjonalizm miła obsługa można... wszystko ustalić tak jak się marzy. Razem z mężem mamy wspaniałą pamiątkęczytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Ania Skrzypczak
2023-10-19T13:55:54+0000
Z czystym sumienie i z całego serca polecamy ! Nasz wybór był oczywisty jeżeli chodzi o nagranie to już trzecie wesele... (nie moje tylko w rodzinie 😁) i niezmiennie pełen profesjonalizm super współpraca a przede wszystkim pełny luz co w tak wyjątkowym dniu jest bardzo ważne. Adrian uwzględnił wszystkie moje prośby i tym samym mamy nagranie do którego będziemy baaaardzo często wracać z ogromną wdzięcznością za uwiecznienie wszystkich emocji i zamknięcie wspomnień w materiale.Jeszcze raz bardzo dziękujemy i mamy nadzieję że w przyszłości jeszcze się spotkamy 🥰czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Grzegorz Wójcik
2023-05-01T14:56:32+0000
Gorąco polecam. Pełna profeska. Dzięki Adrianowi i Jego Ekipie mamy cudowną pamiątkę ze Ślubu 🙂
avatar Opinie naszych klientów
Joanna Wu
2023-05-01T14:49:21+0000
Ekipa Adriana towarzyszyła nam podczas uroczystości i mimo, ze się nie znaliśmy współpraca przebiegała na najwyższym... poziomie 🙂 Adrian - Profeska w każdym calu. Od super podejścia do klientów, po bezproblemowy kontakt o każdej porze dnia i nocy, super wizji, a na niesamowitym efekcie końcowym skończywszy. Nie da się ich nie lubić i nie polecić 🙂 Podziękowania dla rodziców nagrane i zmontowane przez Adriana zrobiły mega furorę, a album i film z wesela spowodowały, ze niejednemu łezka w oku ze wzruszenia się zakręciła. Jeżeli jeszcze nie wybraliście foto/kamerzysty to z czystego sumienia polecam 🙂czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Gabriela Osiendlewska
2022-03-30T16:18:07+0000
Wszystko zostało wykonane bardzo profesjonalnie. Uchwycone zostały najpiękniejsze momenty, a podczas oglądania filmu są... nie tylko łzy wzruszenia ale również szczęścia i śmiechu 😀. Budzą się tak ogromne emocje, że chcemy ten dzień przeżyć jeszcze raz. ❤️ To będzie dla nas piękna pamiątka , za co bardzo bardzo dziękujemy ! 😍 Poza tym sama współpraca z Adrianem to była czysta przyjemność. Bardzo dobry człowiek z super podejściem do Państwa Młodych. 😊 Zero stresu, zero strachu i zero skrępowania przed filmowaniem wiec każdej nieśmiałej parze polecamy oddać się w jego ręce 😀 a My … z czystym sumieniem każdemu będziemy polecać Adriana 😊👏czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Konrad Zieliński
2022-03-13T20:18:31+0000
Zdecydowanie polecam! Pełen profesjonalizm, wykonanie na niesamowitym poziomie! Film na prawde wspaniały, fantastyczna... pamiątka z wesela! Ogląda się świetnie, zarówno ujęcia jak i muzyka dobrane idealnie. Jeżeli ktoś się zdecyduje na tych Państwa, na pewno będzie zadowolony z efektów! Serdecznie polecam każdemu, kto chce mieć idealny film ze swojego wyjątkowego dnia!czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Alicja Łączny
2022-01-11T22:00:35+0000
Pełen profesjonalizm i wiedza jak ująć ważny dzień w kilkudziesięciu minutach. Polecamy z całego serca i liczymy, że... jeszcze kiedyś będziemy mieć przyjemność współpracować 😊czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Piotrek Kozub
2021-12-27T17:02:32+0000
Współpraca z "You and Me Fotografia i Film" to czysta przyjemność! 😉 Profesjonalizm, dbałość o szczegóły i... najdrobniejsze detale, a także niesamowita pracowitość to cechy charakteryzujące Członków Ekipy 😄 Film został świetnie zmontowany, wszystkie nasze prośby i sugestie uwzględnione 🙂 dodatkowo, miła atmosfera rozładowywała napięcie w dniu wesela 😉 kontakt z Adrianem świetny, zarówno przed, jak i po uroczystości 🙂Śmiało możemy przyznać, że efekt końcowy przewyższył nasze oczekiwania 😏Polecamy serdecznie!Kasia i Piotr (26.06.2021)czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Anna Paprota
2021-12-13T20:26:41+0000
Z całego serca polecamy! Film bardzo dobrej jakości, dynamiczny, nowoczesny i profesjonalny ❤ widać dbałość o każdy... szczegół. Świetna współpraca z Adrianem od podpisania umowy aż po oddanie gotowego materiału. Polecamy 😊czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Angelika Lipka
2021-03-29T07:22:01+0000
Wymarzony ślubny kamerzysta! Współpraca z Adrianem to czysta przyjemność zakończona przepiękną filmową pamiątką.... Przesympatyczna atmosfera podczas kręcenia, dużo śmiechu, rewelacyjne ujęcia, perfekcja i pełen profesjonalizm! Bardzo, bardzo, bardzo polecam! 🤍🖤czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Jacek Nowicki
2021-02-01T16:49:56+0000
Perfekcyjne zdjęcia i bardzo miło spędzone chwile podczas wyjazdu plenerowego.Pełna profeska, wszystko przygotowane,... zero pośpiechu, doskonałe wyczucie klimatu i ujęć.Gorąco polecam.czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Agnieszka Nowicka
2021-01-28T21:20:55+0000
Wspaniale uchwycone momenty, które pozwalają poczuć to wszystko na nowo. Zdjęcia, na widok których powraca uśmiech i... wspomnienie tamtego dnia . Zdjęcia, które otrzymaliśmy od You and Me Fotografia będą wspaniałą pamiątką na całe życie.Twoja praca naprawdę gwarantuje bezcenne wspomnienia.Profesjonalizm i wyczucie momentu, to wizytówka Adriana.Cudowne, naturalne, niebanalne zdjęcia.Szczerze polecam!czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Marcin Kaczmarczyk
2020-11-19T18:23:52+0000
Współpracowaliśmy z Adrianem podczas filmowania ślubu i wesela w sierpniu bieżącego roku. Muszę przyznać że... profesjonalizm, przygotowanie do realizacji i umiejętność rozładowania przedweselnego napięcia to cechy które niewątpliwie wyróżniają Adriana. Czas realizacji filmu jak i montaż był na bardzo wysokim poziomie i pięknie odzwierciedlił całość naszej uroczystości. Bardzo polecam wszystkim, którzy mają w planach ślub lub inną imprezę i chcą ją uwiecznić na filmie 🙂czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Klaudia Kwiecień
2020-09-08T06:05:25+0000
mega sympatyczni ludzie 🥰zrobili swoją robotę na poziomie mistrzowskim !Film weselny jak i teledysk na 6 z +🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
avatar Opinie naszych klientów
Ula Kamińska
2020-07-12T13:29:42+0000
Genialna współpraca, wspaniali i sympatyczni ludzie, w filmie zostały ujęte najpiękniejsze momenty z naszego ślubu i... wesela. Nic dodać nic ująć, rewelacyjna robota zarówno podczas uroczystości jak i montaż. Zdjęcia wspaniałej jakości, co ważne fotografie są kreatywne a nie nudne. Dziękujemy za dopasowanie muzyki. Na filmie wychwycony został nawet taki szczegół jak mały kotek spacerujący po ogrodzie, co nadało naturalny i swobodny wyraz scenie. Serdecznie polecamy bo warto!!!!czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Anna Żmigrodzka
2020-05-05T13:04:32+0000
Film weselny, który otrzymaliśmy od You and Me Fotografia i Film - jednym słowem dobra robota!!! Pięknie zamontowany,... ciekawy, dynamiczny, nowoczesny. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Muzyka, ujęcia SUPER!!! Polecamy Anna i Bartosz ❤❤czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Tomasz Florczak
2020-03-02T21:52:51+0000
Korzystaliśmy z usług "You & me" podczas naszego ślubu - wybraliśmy wersję 2 kamerzystów (z dronem). Panowie, przybyli... na przyjęcie o czasie, elegancko ubrani. Następnie towarzyszyli nam przez całą uroczystość: dom Młodego, dom Młodej, kościół, sala weselna. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i przede wszystkim z efektu pracy! Polecamy "You & Me" jako kamerzystów weselnych!czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Szymon Malepszy
2020-03-02T17:46:38+0000
Polecam! Auto czyste, zadbane, super kierowca, miła atmosfera, znikają weselne stresy 😉
avatar Opinie naszych klientów
Anna Kowalska
2020-02-26T17:55:17+0000
Serdecznie polecamy! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z filmu 🙂 Adrian to profesjonalista, z którym zawsze był... świetny kontakt. Widać, że wkłada całe serce w to co robi. Jeszcze raz dziękujemy za piękna pamiątkę ! ♥️czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Kaja Velička
2020-02-23T07:39:04+0000
Niesamowici.... Nic dodać nic ująć... 😀 Pełen profesjonalizm. Atmosfera pracy cudowna, zero stresu i pełna kultura:) a... efekty niesamowite. Z wielką przyjemnością polecam całą ekipę You and Me fotografia i film. Pamiątka na całe życie,którą z dumą będziemy pokazywać wszystkim. Dziękujemy ! Kaja i Danielczytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Iwona Skwarczek
2020-02-19T12:40:23+0000
Jeśli szukasz dobrej ekipy do sfilmowania i sfotografowania najważniejszego dnia w Waszym życiu, to z czystym sumieniem... polecam Ci Panów z You and Me - Fotografia i film! Wszystko było wykonane perfekcyjnie. Po otrzymaniu od Adriana - szefa firmy - krótkiego teledysku z Naszego dnia, nie mogliśmy doczekać się całości filmu oraz zdjęć, w których były ukazane wszystkie Nasze najmniejsze emocje tak ważne w tym dniu. Panowie wykonali kawał dobrej roboty, zachowując przy tym mega profesjonalizm! Jeśli nadal jesteście w poszukiwaniach ekipy, która sfotografuje i sfilmuje Wasz najważniejszy dzień, to dobrze trafiliście - Ci Panowie zrobią to bezbłędnie! BARDZO BARDZO POLECAM !!!🤩czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Asia Rożnawska
2020-02-15T20:01:47+0000
Niestety nie mogę polecić tej firmy. Z pleneru otrzymaliśmy zdjęcia na , których były widoczne kosze na śmieci, ludzie... kręcący się w pobliżu. Chociaż mówiono nam że wszystko będzie usunięte. Na wstępie filmu zamieszczono błędnie datę naszego ślubu. Napisałam Panu Adrianowi,że jestem zawiedziona wykonaniem filmu i inaczej to sobie wyobrażałam i chciałabym coś zmienić. Niestety moje argumenty zostały podsumowane w ten sposób ,, To co chcesz zmienić to tak jakby założyć Mercedesowi felgi od malucha... Takich filmów już się nie robi..." Czy to jest profesjonalne podejście do klienta, który płaci kilka tysięcy złotych??czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Klaudia Aleksander Baran
2020-02-14T15:30:33+0000
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z chłopakami, możemy szczerze ich polecić. Wykonanie i jakość filmu i... teledysku nas bardzo zaskoczyła, pełen profesjonalizm, pomysłowość i staranność. Bardzo dobry kontakt z Adrian Kopiński. Dziękujemy bardzo Klaudia i Damian☺️☺️☺️czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Arletta Migacz
2019-06-23T20:00:02+0000
Wielkie podziękowania dla Adrian Kopiński oraz jego ekipy You and Me za fantastyczne uwiecznienie Naszego Ślubu.... Wszystkie ustalenia przebiegały zgodnie z planem, każdy szczegół był dopilnowany w najmniejszym stopniu. Nic nie stanowiło dla nich problemu. Świetny kontakt. Kapitalne wykonanie filmu. Po obejrzeniu każdy chce więcej. Profesjonalnie i nietuzinkowo przygotowany film, który ujął naszych gości. Nie raz jeszcze skorzystamy z usług You and Me ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Kasia Kramarz
2018-11-11T07:36:44+0000
Chcielibyśmy bardzo podziękować całej firmie You and Me za świetną współpracę w szczególności Adrianowi który jest... zarówno świetnym fotografem jak i człowiekiem. Dzięki niemu zapamiętamy do końca życia wszystkie wspaniałe chwile, które dla nas uwiecznił.. 😉czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Patryk Szostakowski
2018-10-19T18:18:22+0000
Świetny film i zdjęcia, jesteśmy bardzo zadowoleni.Z czystym sumieniem mogę polecić.Pełen... profesjonalizm.Pozdrawiamy 😉czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Ewelina Rogala
2018-10-04T06:48:19+0000
Gorąco polecam You and Me Fotografia i Film! Świetny kontakt z Adrianem, który jest w stanie wszystko dopasować pod... klienta. Stworzył nam film dokładnie taki jaki chcieliśmy mieć, lepszego sobie nie wyobrażam 😉 Teledysk mogę oglądać godzinami, idealnie dopasował wszystko pod wybrana przez nas piosenkę! Bardzo bardzo polecam wszystkim, którzy się jeszcze zastanawiają😉czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Karolina Chojnacka
2018-09-26T18:54:45+0000
Serdecznie polecam ! Jesteśmy zachwyceni filmem z Naszego Ślubu i wesela😊 Pan Adrain potrafi uchwycić najpiękniejsze... chwile w sposób bardzo profesjonalny, a ujęcia z drona robią ogromne wrażenie. Dziękujemy za cudowną pamiątkę.czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Paweł Stec
2018-09-25T16:58:11+0000
Wasze filmy to nie tylko artyzm, ale też podróż sentymentalną, z lekką łezką w oku.
avatar Opinie naszych klientów
Kasia Jantos
2018-09-15T07:31:34+0000
Dziękujemy z całego serca za wspaniałą współpracę! ❤ Cieszymy się, że to właśnie Wy kamerowaliście nas w tym wyjątkowym... dniu! 😊 Zarówno trailer jak i teledysk i film wykonany perfekcyjnie! 😊 Adrian to profesjonalista, a oprócz tego jest mega sympatycznym człowiekiem! 🙂 Jeszcze raz dziękujemy i polecamy każdemu! 😁Miło było Was poznać! ❤🙌Kasia i Sebastian. 🤗czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Marta Pypno-Roch
2018-09-13T19:16:58+0000
Serdecznie polecam !! Jesteśmy zachwyceni filmem z naszego wesela. Dobra współpraca, otwartość, kreatywność i... profesjonalizm. Z całego serca dziękujemy za piękny film, będący efektem rzetelnej pracy Adriana 🙂czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Mariusz Sobaś
2018-09-12T08:24:13+0000
serdecznie polecam! jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi filmowej naszego wesela. Pełen profesjonalizm!
avatar Opinie naszych klientów
Paulina Włodarczyk
2018-07-10T00:17:37+0000
Chcielibyśmy bardzo podziękować za przepiękny zapis Naszego Ślubu � Zarówno film jak i zdjęcia oddają wszystkie emocje... z tego dnia które nam towarzyszyły. Materiały są nowoczesne, bardzo dobrze dopracowane nie ma się do czego przyczepić. Adrian i Milena to bardzo pozytywne i miłe osoby a współpraca z nimi to przyjemność! Szczerze polecamy wszystkim narzeczonym, planujących ślub. Paulina i Artur. �czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Izabela Dudek Lebiest
2018-06-18T18:15:15+0000
Film i zdjęcia z Pierwszej Komunii Świętej super, po prostu 1 klasa. Bardzo dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.... Pozdrawiam serdecznie. �czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Michal Grudzien
2018-05-27T05:37:48+0000
Bardzo dobra współpraca. Polecam.
avatar Opinie naszych klientów
Paulina Synowska
2018-04-25T19:40:54+0000
Bardzo dziękujemy Panu Adrianowi za profesjonalizm jakim się wykazał podczas nagrywania naszego wesela, oraz przy... tworzeniu teledysku i filmu, kreatywność, którą nas zaskoczył, mnóstwem wspaniałych, niebanalnych pomysłów, oraz świetną współpracą z nami. Widać pełen profesjonalizm. Serdecznie dziekujemy i POLECAMY. Pan Adrian jest człowiekiem bardzo ugodowym, otwartym, jest z nim świetny kontakt. Słucha każdych uwag, bierze je pod uwagę, nic nie narzuca, a proponuje. Naprawdę polecamy !!!!!!czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Wioletta Krawętkowska
2018-03-01T19:52:15+0000
Po zakończeniu współpracy z Panem Adrianem mogę z czystym sumieniem Go polecić, kontakt bardzo dobry, profesjonalne... podejście do każdej pary indywidualne, film zrobiony tak jak chcieliśmy, teledysk rewelacja <3Polecam Pana Adriana z całego serducha! ;)czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Kasia Bełczowska
2018-01-10T23:04:01+0000
Dziekujemy za wspaniały film i cudowna pamiatke! Pan Adrian Kopiński tworzy niesamowite rzeczy a przy tym jest... przesympatyczna osoba 🙂 POLECAMY!!!czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Krzysiek Czapla
2017-12-24T06:53:56+0000
avatar Opinie naszych klientów
Marta Drożniak
2017-12-12T09:07:14+0000
avatar Opinie naszych klientów
Angelika Korba
2017-11-30T21:08:52+0000
Gorąco polecam! Usługa na najwyższym poziomie. Przesympatyczny, kreatywny kamerzysta. Świetny montaż i wspaniałe... pomysły 🙂czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Martyna Zaręba-Czapla
2017-11-30T21:05:16+0000
avatar Opinie naszych klientów
Milena Wlazło
2017-11-15T19:31:21+0000
Zawsze Rewelacja!
avatar Opinie naszych klientów
Przemek Drozniak
2017-10-14T14:16:58+0000
Dziękujemy firmie DSLR i Adrianowi za świetnie zmontowany film z naszego ślubu i wesela. Profesjonalizm jakim się... wykazali jest na prawdę urzekający 🙂 Za kreatywne pomysły i wyobraźnie również dziękujemy i polecamy wszystkim usługi firmy DSLR! 🙂czytaj więcej
avatar Opinie naszych klientów
Damian Rulewski
2017-10-13T19:13:27+0000
avatar Opinie naszych klientów
Justyna Kubuśka
2017-10-13T14:41:36+0000
Następne recenzje