picture Opinie naszych klientów
4.9
powered by Facebook
avatar Opinie naszych klientów
Dominika Chmiel
2021-02-13T22:31:29+0000
Dzisiaj odebraliśmy swój materiał ze ślubu. Jesteśmy zachwyceni. Trailer, film oraz zdjęcia są przygotowane bardzo profesjonalnie. Zachwycamy się cały czas. Przepiękne wspomnienia i pamiątka na lata. Uchwycone... najwspanialsze momenty. Nie przestajemy się uśmiechać! <3 Poza świetnym materiałem, należy zaznaczyć również, że współpraca z Adrianem to czysta przyjemność. :-) Luźna, serdeczna atmosfera. No super! Polecamy całym sercem. You and Me - jesteście boscy! ❤💪💣💥🥰read more
avatar Opinie naszych klientów
Jacek Nowicki
2021-02-01T16:49:56+0000
Perfekcyjne zdjęcia i bardzo miło spędzone chwile podczas wyjazdu plenerowego.Pełna profeska, wszystko przygotowane, zero pośpiechu, doskonałe wyczucie klimatu i ujęć.Gorąco polecam.
avatar Opinie naszych klientów
Agnieszka Nowicka
2021-01-28T21:20:55+0000
Wspaniale uchwycone momenty, które pozwalają poczuć to wszystko na nowo. Zdjęcia, na widok których powraca uśmiech i wspomnienie tamtego dnia . Zdjęcia, które otrzymaliśmy od You and Me Fotografia będą wspaniałą... pamiątką na całe życie.Twoja praca naprawdę gwarantuje bezcenne wspomnienia.Profesjonalizm i wyczucie momentu, to wizytówka Adriana.Cudowne, naturalne, niebanalne zdjęcia.Szczerze polecam!read more
avatar Opinie naszych klientów
Marcin Kaczmarczyk
2020-11-19T18:23:52+0000
Współpracowaliśmy z Adrianem podczas filmowania ślubu i wesela w sierpniu bieżącego roku. Muszę przyznać że profesjonalizm, przygotowanie do realizacji i umiejętność rozładowania przedweselnego napięcia to cechy które... niewątpliwie wyróżniają Adriana. Czas realizacji filmu jak i montaż był na bardzo wysokim poziomie i pięknie odzwierciedlił całość naszej uroczystości. Bardzo polecam wszystkim, którzy mają w planach ślub lub inną imprezę i chcą ją uwiecznić na filmie 🙂read more
avatar Opinie naszych klientów
Klaudia Kwiecień
2020-09-08T06:05:25+0000
mega sympatyczni ludzie 🥰zrobili swoją robotę na poziomie mistrzowskim !Film weselny jak i teledysk na 6 z +🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
avatar Opinie naszych klientów
Ula Kamińska
2020-07-12T13:29:42+0000
Genialna współpraca, wspaniali i sympatyczni ludzie, w filmie zostały ujęte najpiękniejsze momenty z naszego ślubu i wesela. Nic dodać nic ująć, rewelacyjna robota zarówno podczas uroczystości jak i montaż. Zdjęcia... wspaniałej jakości, co ważne fotografie są kreatywne a nie nudne. Dziękujemy za dopasowanie muzyki. Na filmie wychwycony został nawet taki szczegół jak mały kotek spacerujący po ogrodzie, co nadało naturalny i swobodny wyraz scenie. Serdecznie polecamy bo warto!!!!read more
avatar Opinie naszych klientów
Anna Żmigrodzka
2020-05-05T13:04:32+0000
Film weselny, który otrzymaliśmy od You and Me Fotografia i Film - jednym słowem dobra robota!!! Pięknie zamontowany, ciekawy, dynamiczny, nowoczesny. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Muzyka, ujęcia SUPER!!! Polecamy Anna i... Bartosz ❤❤read more
avatar Opinie naszych klientów
Tomasz Florczak
2020-03-02T21:52:51+0000
Korzystaliśmy z usług "You & me" podczas naszego ślubu - wybraliśmy wersję 2 kamerzystów (z dronem). Panowie, przybyli na przyjęcie o czasie, elegancko ubrani. Następnie towarzyszyli nam przez całą uroczystość: dom... Młodego, dom Młodej, kościół, sala weselna. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i przede wszystkim z efektu pracy! Polecamy "You & Me" jako kamerzystów weselnych!read more
avatar Opinie naszych klientów
Szymon Malepszy
2020-03-02T17:46:38+0000
Polecam! Auto czyste, zadbane, super kierowca, miła atmosfera, znikają weselne stresy 😉
avatar Opinie naszych klientów
Anna Kowalska
2020-02-26T17:55:17+0000
Serdecznie polecamy! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z filmu 🙂 Adrian to profesjonalista, z którym zawsze był świetny kontakt. Widać, że wkłada całe serce w to co robi. Jeszcze raz dziękujemy za piękna pamiątkę ! ♥️
avatar Opinie naszych klientów
Kaja Velička
2020-02-23T07:39:04+0000
Niesamowici.... Nic dodać nic ująć... 😀 Pełen profesjonalizm. Atmosfera pracy cudowna, zero stresu i pełna kultura:) a efekty niesamowite. Z wielką przyjemnością polecam całą ekipę You and Me fotografia i film.... Pamiątka na całe życie,którą z dumą będziemy pokazywać wszystkim. Dziękujemy ! Kaja i Danielread more
avatar Opinie naszych klientów
Iwona Skwarczek
2020-02-19T12:40:23+0000
Jeśli szukasz dobrej ekipy do sfilmowania i sfotografowania najważniejszego dnia w Waszym życiu, to z czystym sumieniem polecam Ci Panów z You and Me - Fotografia i film! Wszystko było wykonane perfekcyjnie. Po... otrzymaniu od Adriana - szefa firmy - krótkiego teledysku z Naszego dnia, nie mogliśmy doczekać się całości filmu oraz zdjęć, w których były ukazane wszystkie Nasze najmniejsze emocje tak ważne w tym dniu. Panowie wykonali kawał dobrej roboty, zachowując przy tym mega profesjonalizm! Jeśli nadal jesteście w poszukiwaniach ekipy, która sfotografuje i sfilmuje Wasz najważniejszy dzień, to dobrze trafiliście - Ci Panowie zrobią to bezbłędnie! BARDZO BARDZO POLECAM !!!🤩read more
avatar Opinie naszych klientów
Asia Rożnawska
2020-02-15T20:01:47+0000
Niestety nie mogę polecić tej firmy. Z pleneru otrzymaliśmy zdjęcia na , których były widoczne kosze na śmieci, ludzie kręcący się w pobliżu. Chociaż mówiono nam że wszystko będzie usunięte. Na wstępie filmu... zamieszczono błędnie datę naszego ślubu. Napisałam Panu Adrianowi,że jestem zawiedziona wykonaniem filmu i inaczej to sobie wyobrażałam i chciałabym coś zmienić. Niestety moje argumenty zostały podsumowane w ten sposób ,, To co chcesz zmienić to tak jakby założyć Mercedesowi felgi od malucha... Takich filmów już się nie robi..." Czy to jest profesjonalne podejście do klienta, który płaci kilka tysięcy złotych??read more
avatar Opinie naszych klientów
Klaudia Aleksander Baran
2020-02-14T15:30:33+0000
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z chłopakami, możemy szczerze ich polecić. Wykonanie i jakość filmu i teledysku nas bardzo zaskoczyła, pełen profesjonalizm, pomysłowość i staranność. Bardzo dobry kontakt z... Adrian Kopiński. Dziękujemy bardzo Klaudia i Damian☺️☺️☺️read more
avatar Opinie naszych klientów
Agnieszka Luraniec
2020-01-22T17:46:52+0000
Z czystym sumieniem możemy polecić cała ekipę You and Me Fotografia i film ! Kontakt przed i po weselu świetny ! Obsługa uroczystości na wysokim poziomie, wszyscy Panowie uśmiechnięci, życzliwi, dało się zapomnieć o... kamerze ! Zdjęcia film i teledysk świetnej jakości co potwierdza opinia wszystkich gości weselnych ! Jesteśmy bardzo zadowoleni ze wszystkich aspektów współpracy od podpisania umowy do momentu ujrzenia efektów końcowych ! Dziękujemy Aga i Marcin 24.08.2019read more
avatar Opinie naszych klientów
Arletta Migacz
2019-06-23T20:00:02+0000
Wielkie podziękowania dla Adrian Kopiński oraz jego ekipy You and Me za fantastyczne uwiecznienie Naszego Ślubu. Wszystkie ustalenia przebiegały zgodnie z planem, każdy szczegół był dopilnowany w najmniejszym stopniu.... Nic nie stanowiło dla nich problemu. Świetny kontakt. Kapitalne wykonanie filmu. Po obejrzeniu każdy chce więcej. Profesjonalnie i nietuzinkowo przygotowany film, który ujął naszych gości. Nie raz jeszcze skorzystamy z usług You and Me ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
avatar Opinie naszych klientów
Kasia Kramarz
2018-11-11T07:36:44+0000
Chcielibyśmy bardzo podziękować całej firmie You and Me za świetną współpracę w szczególności Adrianowi który jest zarówno świetnym fotografem jak i człowiekiem. Dzięki niemu zapamiętamy do końca życia wszystkie... wspaniałe chwile, które dla nas uwiecznił.. 😉read more
avatar Opinie naszych klientów
Patryk Szostakowski
2018-10-19T18:18:22+0000
Świetny film i zdjęcia, jesteśmy bardzo zadowoleni.Z czystym sumieniem mogę polecić.Pełen profesjonalizm.Pozdrawiamy 😉
avatar Opinie naszych klientów
Ewelina Rogala
2018-10-04T06:48:19+0000
Gorąco polecam You and Me Fotografia i Film! Świetny kontakt z Adrianem, który jest w stanie wszystko dopasować pod klienta. Stworzył nam film dokładnie taki jaki chcieliśmy mieć, lepszego sobie nie wyobrażam 😉 Teledysk... mogę oglądać godzinami, idealnie dopasował wszystko pod wybrana przez nas piosenkę! Bardzo bardzo polecam wszystkim, którzy się jeszcze zastanawiają😉read more
avatar Opinie naszych klientów
Karolina Chojnacka
2018-09-26T18:54:45+0000
Serdecznie polecam ! Jesteśmy zachwyceni filmem z Naszego Ślubu i wesela😊 Pan Adrain potrafi uchwycić najpiękniejsze chwile w sposób bardzo profesjonalny, a ujęcia z drona robią ogromne wrażenie. Dziękujemy za cudowną... pamiątkę.read more
avatar Opinie naszych klientów
Paweł Stec
2018-09-25T16:58:11+0000
Wasze filmy to nie tylko artyzm, ale też podróż sentymentalną, z lekką łezką w oku.
avatar Opinie naszych klientów
Kasia Jantos
2018-09-15T07:31:34+0000
Dziękujemy z całego serca za wspaniałą współpracę! ❤ Cieszymy się, że to właśnie Wy kamerowaliście nas w tym wyjątkowym dniu! 😊 Zarówno trailer jak i teledysk i film wykonany perfekcyjnie! 😊 Adrian to profesjonalista, a... oprócz tego jest mega sympatycznym człowiekiem! 🙂 Jeszcze raz dziękujemy i polecamy każdemu! 😁Miło było Was poznać! ❤🙌Kasia i Sebastian. 🤗read more
avatar Opinie naszych klientów
Marta Pypno-Roch
2018-09-13T19:16:58+0000
Serdecznie polecam !! Jesteśmy zachwyceni filmem z naszego wesela. Dobra współpraca, otwartość, kreatywność i profesjonalizm. Z całego serca dziękujemy za piękny film, będący efektem rzetelnej pracy Adriana 🙂
avatar Opinie naszych klientów
Mariusz Sobaś
2018-09-12T08:24:13+0000
serdecznie polecam! jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi filmowej naszego wesela. Pełen profesjonalizm!
avatar Opinie naszych klientów
Paulina Włodarczyk
2018-07-10T00:17:37+0000
Chcielibyśmy bardzo podziękować za przepiękny zapis Naszego Ślubu � Zarówno film jak i zdjęcia oddają wszystkie emocje z tego dnia które nam towarzyszyły. Materiały są nowoczesne, bardzo dobrze dopracowane nie ma się do... czego przyczepić. Adrian i Milena to bardzo pozytywne i miłe osoby a współpraca z nimi to przyjemność! Szczerze polecamy wszystkim narzeczonym, planujących ślub. Paulina i Artur. �read more
avatar Opinie naszych klientów
Izabela Dudek Lebiest
2018-06-18T18:15:15+0000
Film i zdjęcia z Pierwszej Komunii Świętej super, po prostu 1 klasa. Bardzo dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość. Pozdrawiam serdecznie. �
avatar Opinie naszych klientów
Michal Grudzien
2018-05-27T05:37:48+0000
Bardzo dobra współpraca. Polecam.
avatar Opinie naszych klientów
Paulina Synowska
2018-04-25T19:40:54+0000
Bardzo dziękujemy Panu Adrianowi za profesjonalizm jakim się wykazał podczas nagrywania naszego wesela, oraz przy tworzeniu teledysku i filmu, kreatywność, którą nas zaskoczył, mnóstwem wspaniałych, niebanalnych... pomysłów, oraz świetną współpracą z nami. Widać pełen profesjonalizm. Serdecznie dziekujemy i POLECAMY. Pan Adrian jest człowiekiem bardzo ugodowym, otwartym, jest z nim świetny kontakt. Słucha każdych uwag, bierze je pod uwagę, nic nie narzuca, a proponuje. Naprawdę polecamy !!!!!!read more
avatar Opinie naszych klientów
Wioletta Krawętkowska
2018-03-01T19:52:15+0000
Po zakończeniu współpracy z Panem Adrianem mogę z czystym sumieniem Go polecić, kontakt bardzo dobry, profesjonalne podejście do każdej pary indywidualne, film zrobiony tak jak chcieliśmy, teledysk rewelacja <3Polecam... Pana Adriana z całego serducha! 😉read more
avatar Opinie naszych klientów
Kasia Bełczowska
2018-01-10T23:04:01+0000
Dziekujemy za wspaniały film i cudowna pamiatke! Pan Adrian Kopiński tworzy niesamowite rzeczy a przy tym jest przesympatyczna osoba 🙂 POLECAMY!!!
avatar Opinie naszych klientów
Krzysiek Czapla
2017-12-24T06:53:56+0000
avatar Opinie naszych klientów
Marta Drożniak
2017-12-12T09:07:14+0000
avatar Opinie naszych klientów
Angelika Korba
2017-11-30T21:08:52+0000
Gorąco polecam! Usługa na najwyższym poziomie. Przesympatyczny, kreatywny kamerzysta. Świetny montaż i wspaniałe pomysły 🙂
avatar Opinie naszych klientów
Martyna Zaręba-Czapla
2017-11-30T21:05:16+0000
avatar Opinie naszych klientów
Milena Wlazło
2017-11-15T19:31:21+0000
Zawsze Rewelacja!
avatar Opinie naszych klientów
Przemek Drozniak
2017-10-14T14:16:58+0000
Dziękujemy firmie DSLR i Adrianowi za świetnie zmontowany film z naszego ślubu i wesela. Profesjonalizm jakim się wykazali jest na prawdę urzekający 🙂 Za kreatywne pomysły i wyobraźnie również dziękujemy i polecamy... wszystkim usługi firmy DSLR! 🙂read more
avatar Opinie naszych klientów
Justyna Kubuśka Gudek
2017-10-13T14:41:36+0000
Next Reviews